prensprensesannesi8 İyi geceler hanımlar.. Tanıdığım birinin bebeği var 3.5 aylık biraz rahatsız bebeğimizin adı “Yaz” onun adına cüz,yasin topluyorum sonra hatim yapıp bebeğimiz şifa bulsun diye dualandırma yapacağım yasin cüz okumak isteyenler bana yazabilir mi ?🌸
iremd-1798 prensprensesannesi8 Rabbim şifa versin inşallah ❤️ bende 1 yasin okurum. Tez zamanda şifasına kavuşsun inşallah ❤️
elif_1911 prensprensesannesi8 İyi geceler 🌸 Eğer duasını henüz yapmadıysanız bende 1 tane Yasin okurum inşallah 🙏🏻 Şifa olsun 🙏🏻
prensprensesannesi8 Küçük bebeğimiz söz konusu bir yasin bile okusanız yeter anneler kaç tane okuyabilirsiniz yazabilir misiniz
Ezel16 prensprensesannesi8 Hayırlı geceler 🌙 Ben 1 tane Yasin alayım Allah nasip ederse okurum.. Süresi var mı ? Rabbim yavruya şifa versin inşallah 🤲🏻
prensprensesannesi8 Ezel16 Hayırlı geceler🌹 Amin inşallah allah razı olsun🙏🏻 3 gün içinde toplayıp hepsini dualayacam inşallah🤲🏻
Umutmirzainci prensprensesannesi8 hayırlı geceler ben de 1 tane Yasin okurum inşallah Şifa olsun inşallah
Ezel16 prensprensesannesi8 Tamamdır o zaman ben 1 tane Yasin alıyorum okuyunca bildirim yaparım burdan 🌺 Allah sizden de razı olsun 🤲🏻🌸
Ezel16 prensprensesannesi8 Ben Yaz adlı yavrumuza 1 tane Yasin okudum bağışladım .. Rabbim kabu etsin inşallah, şifa versin tez zamanda 🤲🏻🌺