Ozlemm22 36+5 haftalık hamileyim genelde çok hareket ederdi ama 2 gündür çok az bir ya da iki kez hareket edıyo sizce nedeni ne Salı günü kontrole gidicem kasıklarımda da bazen ağrı vuruyor
Esum48 Ozlemm22 bende de ayniydi o haftalarda. 1.5 gun hic hissetmedim gibi birseydi. Doktor da 20li haftalardaki gibi hareket bekleme artik yeri cok daraldi dedi
Esum48 Ozlemm22 ama uzun surerse bu durum oncesinde git bence. Son haftalarda yer darligindan kordon dolanmasi olabiliyormus
Ogm 10 saat içinde 10 hareket sayman gerekiyor demişti doktorum. Solunuza yatın bir şeyler yiyip 1 saat içinde hareket etmesi gerekir 1 defa da olsa 🙏🏻
f_gecee Bende 32 olmak üzereyim ama öyle artık iki saatte 10 hareket değil günde 10 hareket hissediyorum Ayrıca tekme yok sadece kıpırtı falan var o kadar sizce kötüye yormalımıyım
Minikkalp19 f_gecee . Ben daha o haftalarda değilim ama okuduğum kadarıyla yeri daraldikca hareketler azaliyormus ama yinede kordon dolanması gibi şeylerin önüne geçmek için bı acile gidin bence iki gündür hareketlerini hissetmiyorum derseniz beklemeden alırlar.
f_gecee Minikkalp19 her hafta Perinatoloji takibim var orda soruyorlar ama devlet hastanesi ne kadar ilgilenebilirlerki bununla diye bu düşünceler beynimi kemiriyor Sadece bana denilen şey günde 10 hareket te yeter tarzı
Minikkalp19 f_gecee ilgilenirler siz az hareket ediyor demeyin iki gündür hiç hareket etmedi doktorumu aradım bı acile git dedi ondan geldim dersin