Merhabalar herkese
Burda tüp bebek serüvenimi anlattım, hamilelik sürecini anlattım,korkarak gittiğim sezeryanima dua istedim ver şimdide doğum hikayemi anlatmaya geldim çok şükür 🤲🏻🥰 .
Başta da söylediğim gibi tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok dikkat ettim . Kalp kapakçığında hafif sorun olduğu için doktorum normal doğuma onay vermedi ve seseryana karar verildi . İki doğumdan da çok korkuyordum korkum acının olacağı zor iyileşme falan değildi . Bana bir şey olursa geride eşim ve çocuğum ne olacaktı. Çok şükür kolay bir doğum gerçekleştirdim. Spinal anestezi yaptırdım. Doktorum da çok iyiydi sağ olsun . 9 temmuz salı günü sabah 7 de hastaneye gittik işlemleri falan hallettik odayı süsledik derken ameliyat saati geldi 09.00 beni aldılar çok korkuyordum eşimin elini hiç bırakmadım hep dua ettim . Ameliyathaneye girdim ( ablamda eskiden doğum yaptığım hastanede çalıştığı için doktor bey sağ olsun izin verdi tanıdığı için o da girdi ) . 09.10 da anestezi doktoru geldi iğnemi yaptı hiç elektrik çarpması yanma gibi bir şey hissetmedim sadece yavaş yavaş uyuşmaya başladığını hissettim karıncalanma oldu. 09.15 te doktorum geldi başladılar . 09.28 de benim minnak kızın sesini duydum 🥰😍 şükürler ettim bir sürü ve herkese dua ettim. Daha sonrasında kızımı gördüm onu götürdüler temizlik boy kilo için . Doğumda sadece bastırılma anını hissettim o da sadece 1 2 saniye fazla değil dikişim atıldı vs derken odaya cikartildim . Sonda çıkarıldı 1 saat sonra yürümeye başladım ilk adımlarım zordu ama acı çok yoktu sadece yürümeyi unutmus gibi bir his vardı daha sonra arada ağrım oldu ağrı kesici istedim toplam 3 ağrı kesici yapıldı sanırım sabah da pansumanim yapıldı doktorum geldi çıkışını verdi şuan çok şükür Rabb’ime 11 günlüğüz . Sorusu olan bir şeye takılan varsa sorabilir seve seve cevap veririm Rabb’im tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşaAllah 🥰🤲🏻💃🏻. Herkese kolaylık versin sağlıkla kucağına alsij herkes bebislerini 🤲🏻🥰😍💃🏻.