Hanniballl Haftadan selamlar ben galiba ufaktan şişmeye başladım artık göbeğim belli oluyor bu bir kac gunde artti 🤔haftama gore normal mi? öncedende vardı ama bu hafta karnim sert oldu 😅
Ebbruc Hanniballl benim 2.gebeliğim şuan 14 haftalık baya belirgin . Zaten zayıf biriydim normalde de 🥲
Sumeyyeky Hanniballl 13. Haftada belirmişti ilk sonra zaten önünü alamadık aldı başını gitti 🤣 normal bu haftalarda belirmesi artık 5. Aydasın sağlıkla gelsin 😍
elif475475 Hanniballl ilk bebekte genelde 20 lere doğru ikincide hemen 🤣 Benim bu ikinci ama ben zayıfım bir de üstüne 2 kilo verdim o yüzden hafif bir göbek akşamları geliyor sabahları gidiyor. Muhtemelen benim de 16 17 de artık hiç inmeden büyümeye başlar 🥹
Hanniballl Ebbruc benim ilk Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin tombulumda uzun zamandir var odem gibi sislik ama bi hafta birden bi coştu gibi 😄🙊
Mavidunyamm Ebbruc ayy ben sizi hatırlıyorum yeniden mi hamilesiniz 😍😍😍 hep beraber bebginizin hastaneden çıkmasını bekliyorduk şimdi abi mi olacak 🥰 inşallah sağlıkla gelsin minik fasulye
Hanniballl Sumeyyeky benimde o haftalarda vardi bir siskinlik gibiydi ama bu hafta bi sertlesti artik var belli ediyor 😄 Allah bize bagislasin bebeklerimizi
Hanniballl Neferut oncedende vardi ben biraz kiloluyum odem gibi bir his vardi onceki haftalardada ama 17. Haftada artik ayni degiliZ farkli belli oluyor yani 😅
Hanniballl elif475475 Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim 17de ilk bebek alip basini gidecek gibi cok suda iciyorum ondan galiba cok gergin gobegim 😄
Ebbruc Hanniballl benimde ilkinde 16.haftada falan artık tamamen belirmeye başlamıştı 😊 sağlıkla alalım inşallah, amin 🙏🏻
Hanniballl Aylaa123 masallah diyin ben biraz kiloluydum zaten ilk 8.haftadan sonra odem gibi hissettim artik pantalonlarim karnima oturunca huzursuz olmaya basladim bu haftada cok suda iciyorum galiba karnim cok gergin oldu 😄🙊
Sumeyyeky Hanniballl aminn ben aranızdan ayrıldım doğdu bebeğim darısı sizlerin başına sağlıkla kavuşun sizlerde ❤️
Hanniballl Ebbruc tsort kapatinca belli olmasada artik ele avuca sigmiyorum dun esortmanimi giydim tayt gibi oldu ya 🙊😅 Amiin 🤲🏻
yaasemin Hanniballl benim ıkı gebeliğim de 3 aylıktı 5 aylık gibiydi şuan 28 haftalıgım son haftalarım sanıyor görenler 😀
Hanniballl yaasemin ayyy galiba bende oyle olacagim bu hikayenin sonunda birden oldu bir kac gunde gelisti olay 😄🙈
Ebbruc Hanniballl ay valla ben normalde s beden giyerdim hamilelikten dolayı dedim m giyeyim 1 kilo almış olmama rağmen göbeğim benden önde gidiyo m bedene de sığamıyorum bazen 😂
Hanniballl Aylaa123 benim gibi tontonlarin bacaklari surtunuyor yine en azindan bokser tayt gibi birsey lazim içe giymek için 🙊😂 ben bol sort bol tsort takiliyorum ev aile icinde disarida olmuyor ama