Burculylk Geçen hafta 2 cm açıklığım olduğunu, bebeğin her an gelebileceğini söyledi doktorum. Geçen bir haftada ağrı sancı hissetmedim ve hala doğurmadım. Akıntım aşırı arttı. Benzer durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Sumeyyeky Burculylk 38. Haftada nişanım geldi 2 cm açıklık var dendi her an gelebilir kendi sancını bekleyeceğiz dedi 40. Haftaya kadar sancı bişey hissetmedim 39+6 da kontrolüm vardı eve geldim kahverengi su sızmaya başladı doktpra yazdım su gelmiş olabilşr hastaneye gel dedi yatışım yapıldı 3 cm açıklık olmuştu sabaha suni sancı verildi 7 saat çektim 6 cm açıklıkta bebeğin kalp atışı düşmeye başladığı için acil sezaryene alındım suni sancı çektikçe bebek kordonunu dolamış hareket edince 🙂
elif475475 Burculylk ne güzel kendi sancınızı bekletiyor doktorunuz. Bence bu güzel bir şey benimki hemen suni sancı vermişti. İnsanın biraz olsun kendi sancısıyla başlaması daha kolay ilerletiyor normal doğum düşünüyorsanız az daha bekleyin derim akıntı çoksa yaklaşmıştır 🙃
Mernana Burculylk 39 Haftamda nişan geldi 1 hafta sonra doğurdum. Aynı siz gibi o geçen bir haftada hiç sancı ağrı bişey olmadı bir gece aniden başladı sancılarım. Sağlıklı hızlı doğumlarınız olsun inşallah 😘
busranuur Burculylk 38+4 2 cm açıklık nst de sancı yok beklemedeyiz akıntım çok fazla sıcaklar aşırı bunalttı doğurmak istedikçe gelmiyor 😂
Meryem2121 Sumeyyeky çok geçmiş olsun bende 34 haftalık hamileyim ve 2 haftaonce muaynede 1 cm açıklık olduğunu söylediler bebegimin kafasida çok asagidaymis şimdi çok hareket etmeden dinleniyorum acaba daha fazla açılmış mıdır
Sumeyyeky Meryem2121 2 cm açıklıkta doktor bebeğin kafasına dokunuyorum demişti çok aşağıda demişti 2 hafta bekledim fıldır fıldır gezdim doğsun diye bana mısın demedi cadı 🤣 tabii sizin durum erken doğum oluyor inşallah haftasını bekler minik sincap bu kadar aceleye gerek yok bol bol yat dinlen burada okuduğum postlarda yatarak haftasını tamamlayanlar olmuştu pozitif düşün ❤️
Meryem2121 Sumeyyeky çok teşekkür ederim gercekten rahatladım haftalardır sıkıntıdan stresten öldürdüm kendimi 🥲 etrafımda böyle birşey yaşayan da yok doktorumda 1 cm ama ilk dogum olduğu için hemen doğurmazsin dedi 😂