MSG_ Sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. Gün içersinde tuvalete girdikçe beyaz kremimsi şekilde fitl geliyor, normal mi? Ben mi yapamıyorum
Mavi_rella MSG_ bende kullanıyorum akşam yatarken benden de geliyor fazlası dışarı atılıyor için rahat olsun canım ❤️❤️
haticeyildirim MSG_ fitili derine it ve bi yarım saat kalkma hatta gece yatar ayak kullan hiç kalkma sırt üstü yat ayagın biraz havada kalson hatta
Aysgl_68 MSG_ bir şey sorcam bu progestan ağız yoluyla da yutulmuyor mu her kez fitil olarak kullanmış hastane de ben bir gün yattım bana ağız yoluyla yutturmuşlardı?
Ozlem_032 MSG_ normal bir ay kullandım ve senin dediğin gibi oldu hatta ara ara iç çamaşırım batıyordu
_Mucize2_ Normal bence ben fitil kullanırken bendede öyle oluyordu. Ben mantar amaçlı kullanmışdım ama fitil fitil işte
denizleo09 Bende progestan fitil kullanıyorum sadece gece yatarken koyuyorum dediğiniz gibi oluyor beyaz beyaz parça gibi kalıntısı geliyor
nurlique Evet canım normal . Benim bacaklarımın iç kısmı da hafid yapış yapış beyazımsı leke olurdu akarsa eğer. O yüzden sabah ağızdan alıyordum gece vajinal alıyordum uzun süre kalkmıyordum pek kalıntı çıkmıyordu
MSG_ nurlique ben de mutlaka kalıntı oluyor gece de koysam sabahta koysam. İki türlüde mutlaka yataktan 2 saat sonra falan kalkıyorum ama yine de dışarı atıyor
Hulyaismail Bende kullandım normal fazlasini atıyor kac ay kullandım bende artık bıkmıstm ama bebis için katlandim ama korkma fazlasi çıkıyor
MSG_ Hulyaismail öncelikle teşekkür ederim. Valla her şey bebeklerimiz için bende 5haftadır falan kullanıyorum ilk başta ağızdan alıyordum o çok yan etki yapınca fitil olarak devam ettim
Hulyaismail MSG_ rica ederim canım ben ağzından hic almadim doktorum yan etki yapar dedi o yuzden direk fitil olurak attim bende atamıyorum sandim dktr fazlasini atiyosun dedi
MSG_ Aysgl_68 doktorunuz öyle verdiyse bilmiyorum ama benimki bana çok yan etkisi oldu diye fitil olarak devam edelim dedi