GizemCengiz GamzeTopluKk bana beklersen şöyle riski var böyle riski var dedide beklemezsende bi sürü riskin var onu diyen yok risk her zaman hepimiz için var
GamzeTopluKk GizemCengiz kan sulandırıcı kullanıyorum , iki düşükten sonra ki sağlıklı gebeligim 35+2 olduk 38 den sonra derse kabul ederim diye düşünüyorum çocuğun sagliğida elverirse
GizemCengiz GamzeTopluKk senin yerinde olsam böyle bi durumda ben de erkenden aldırırdım. Özel bi durumun var çünkü
Pekgokcen GizemCengiz 38+3 de ilk dogumumu yaptım mecburi birseyde yoktu kendim istedim sezeryan olmasini cati muayenesi istemedim cunku degisen birsey yok disardads bebek buyuyor anne karnindada ...
GizemCengiz Pekgokcen anne karnında 1 gün bile çok değerli diyorlar ama bilemiyorum ki... 38+3 de kötü bir tarih değil öyle erken değil tabiki o ayrı...
Hanife_ Benim dr umda 37 ile 38. hafta arasına gün verdi gebelik şekeri yüzünden rahat değilim hep bişey olcak korkusu o yüzden 37 de doğurmak isterim
GizemCengiz Hanife_ canım senin de özel durumun varmış tabiki risk alma şeker çok tehlikeli risk alınır mı hiç
GizemCengiz Hanife_ benim bahsettiğim riski olmayan her şey yolunda giden gebelikler. Bende şeker tansiyon bir şey yok suyum normal eşi normal herhangi bir doğum ibaresi yok sancım yok. Böyle bi durumda diyorum beklenmeli diye. Sonuçta normal doğursam beklicem
GamzeTopluKk GizemCengiz aynen öyle ,Dr dan şimdi çıktım ,Dr rapor olmadığı için isteğe bağlı sezeryan olmuş olacak diyor , normali beklesem mi yoksa 38+5 te sezeryan i kabul mu etsem çok kararsızım
GamzeTopluKk GizemCengiz sezeryana karar verdim fiyat aldım gün az çok belli bir sonraki kontrol de kesinleşecek , bel fıtığım da var Mr cekilmem lazımmış hiç radyasyon a sokanam çocuğu ilaç iğne ile bu aşamaya geldik sezeryan olsun bitsin kafam da rahat olsun dedim artık
GizemCengiz GamzeTopluKk tabi canım senin durumunda düşünmen bile hata bence bi de kan sulandırıcılarla uğraşmışsın hep 38 olunca aldır kafan rahatlasın
Asyaalpkerem GizemCengiz benimde 38+3 e gün verdi doktorum ikinci gebeliğim ilkinde sezeryan bekleme gibi lüksüm Yok gerçi doktorum 39+3e kadar durabilir sonrası riskli dedi ama ben çok ağırlaştım ağrılarımda var erken gelicek diye Korkuyorum o yüzden 38+3 kabul ettim ama bencede ne kadar durursa iyi genelde çok erken alınan bebekler alerjik bünyeli oluyor
GizemCengiz Asyaalpkerem kesinlikle katılıyorum 👍🏼 ya ben de çok ağırlaştım bu 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum ama yine bilemeyiz ki belki sürpriz yapar erken gelirler 🤷🏻♀️ Ben erken gelme riskini göze aldım magnezyumu arttırmayı düşünüyorum kasılmam olmasın diye. Tek endişem kakasını yemesi ama o da 40 tan sonra oluyormuş sanırım genelde
Tugceo92 GizemCengiz bende pazartesi giricem sezeryana kismetse, 38+5 olmus olucam bugun 38+3 dedi. Zaten artik bicak saplanmasi gibi sancilar ara sira oluyor. Kiloda falanda bi sorun olmadigi icin pazarteside hemfikir kaldik iki taraf olarak
GizemCengiz Tugceo92 vücut kendini doğuma hazırlıyor işte ufaktan. 2 gün sonra 39 oluyorsun zaten çok erken sayılmaz yine.
GizemCengiz Gizem_miros öyleymiş valla canım mantığım da öyle diyordu zaten ama cidden iyi doktorların hepsi de aynısını dedi
GizemCengiz Tugceo92 sağlıkla alalımda kucağımıza inş. Hamilelik dönemi kadar endişe duyulan bi dönem daha yok bence