Xmom Merhaba kızlar beğendiğiniz memnun.kaldiginiz bir mama sandalyesi var mi ? Çok pahalı bisey olmayan
ggmom Xmom ben ilk oglumda normal masaya çevrilenden kullanmıştım simdikine sandlaye üstüne baglanandan aldım yere de konuyor gittigim her yere goturebileyim diye
meri1 Xmom ıkeanın güzel sağlam pratik kolay da çözülüyor bi yere gittiğinde götürebilirsin memnunum ben
Deniz_1 Xmom biraz pahalı ama ben joie 6 in 1 tercih ettim çok kullanışlı ve inanılmaz kaliteli bir ürün henüz kullanamıyoruz ama kullanmak için çok heyecanliyim 🫶
Liv3652 Xmom E bebekten aldım fiyatı gayet uygun kullanışlı ilk oğlum da bu tarz almıştım zaten yasını geçtikten sonra çok kullanmadım masada bizimle beraber yemişti
Xmom minnie11 fiyati biraz yüksekmiş onun daha uygun fiyatlı bisey bakıyorum aslında teşekkür ederim 🩵
ggmom Xmom rica ederim bugün geldi kargosu hatta beşik anakucagi falan da ordan aldım ürünleri kaliteli eğer 2. Çocuk da düşünüyorsanız böyle bişey alın bence
nurdangg Elelenin hem mama sandalyesi hem de biraz büyüdüğünde aktivite masa sandalyesi olarak kullanılan modelini aldık çok memnun kaldık kaliteli kurulumu kolay yer kaplamıyor ayrıca çok da kibar bi sandalye tavsiye ederim
nurdangg Gunduzsabah aslında aynı model ama malzeme farkları var ayakları ahşap olan ve metal olan iki farklı model.. biz ayakları metal olanı aldık kısa ve uzun ayaklı olarak alternatif kullanıma uygun geldi. Ahşap ayaklı olanların nasıldır bilmiyorum. İkisinin arada fiyat farkı da vardı ayrıca
1bebe1meow Xmom Elele ahşap olan modelleri çok iyiiii ayakları değişip sandalye de olabiliyor fiyatı da standartlara göre uygun 2 küsürdü