Esen Zeynepduruali 19..hafta da yaşadım progestan kullandim 36. Haftaua kadar ve yattım 34e kadar keşke yatmasaydım hiç diyorum şimdi sezaryan olmazdım belki
Htctsbk Zeynepduruali benimde o şekilde çıkmıştı 22. Haftamda Protestan kullandım on gün sonra daha çok düşünce serjlaj oldum. Maalesef ıstırahat edin
Zeynepduruali Htctsbk 21. Haftamda yapılan dörtlü taramada 2.75 cm çıkmış ancak şuanda 24. Haftadayım, belki biraz uzamıştır, 27. Haftada bakalım eğer böyle devam ederse çalışamazsın dedi çünkü
Htctsbk Zeynepduruali inşallah uzamıştı ben çalışmıyorum evde yattım. Bide fitil başladık hiç faydası olmadı canım. Bende biranda ne olduğumuü bilemedim serklaja aldılar inşallah seninki uzamıştır Şimdi bile erken Doğum riski geçmiş sayılmaz
kcolgecen Nasıl anlasikio bu rahim ağzı kısalığı benim doktorum hiç böyle bir kontrol yapmadı şimdiye kadar 23+5 haftaligim
Zeynepduruali kcolgecen kontrole gittiğiniz de onlar herseye bakıyorlar ultrason ile ve zaten öyle birşey varsa söylüyorlar
Zeynepduruali Htctsbk 😔😔😔😔 27. Haftayı bekleyeceğiz mecbur, şuan da kanama yok diye belki de dinlenmemi istedi sadece, ama akıntım fazla