Tambiranne Anlayamadım neden bu kadar düşük çıktı yüksek çıksa bi dert düşük çıksa bir dert Allah evlatlarımıza sağlık versin 😔
Tambiranne Nezahatozen internetten baktım kimse böyle bişey yazmamış kımsenin 0,6 çıkmamış 🤷♀️ Doktoruma bi problem mi var dedım yok dedi ama aklıma takıldı 2 katı resmen sizinki
Kubra_0602 12. Hafta da 0,4 dü benimde doktorum gayet güzel çıkmış dedi üçlü taramada da yukselmezse o zaman sorun olur korkma
Tambiranne Kubra_0602 gerçekten mi bunu duyduğuma o kadar sevindim ki ikili test sonucunda sıkıntı çıkmadı değil mi sizin
Kubra_0602 Tambiranne hayır çıkmadı üçlü herşeyim gayet güzel çıktı kanım da öyle üçlü taramaya da bakicaklar ki yükseldi mi yükselmedi herşey o zaman belli olur merak etme 😊 üçlü taraman olunca açarsan bir post paylaşırsin bizimle 😊
Nezahatozen Tambiranne yardımcı olmak isterdim aamabilmeyince en mantiklisi doktorun ben teşekkür ederim
Tambiranne Kubra_0602 ayy içime su serptiniz sabahtan beri arıyorum yazıyorum bişey yok o kadar rahatladım ki Allah razı olsun çok sağolun ☺️☺️