Tugba1234 ne acı ki d vitamini gibi çok önemli bi değerimizi 9. Hafta da yaptırdığım kan testiyle öğrendim. ilgisiz doktorların yüzünden o zamana kadar kimse test istemedi. ve Benim 6 çıktı. Doktor çok düşük dedi bende her gün 10 damla devit-3 kullanıyorum... 6. Haftada kahverengi 9. Haftada da kıpkırmızı kanamam oldu...o zamana kadar onlarca kez gebelik sebebiyle çeşitli illerde doktora gittim. İlk öğrendiğim gün daha 4 haftalıktım ve yeni öğrendiğimi bilmesine rağmen doktor folik asit bile kullan demedi. Maalesef hala ve hala ilgisizlik ve ihmal dolu. Bakanlık gebe olduğu tespit edilen her kadına bazı testleri zorunlu kılmalı. Bazı ilaçlar broşür halinde mesela folik asit hamile olduğu tespit edilen her kadına verilmeli. Biraz uzun oldu ama bu konudan dolayı çok Sinirliyim. Lekelenmemin olduğu ertesi hafta gittiğim doktordan rapor istediğimde e çalışmana engel bi durum yok demişti. Ki ben ambulansta çalışıyorum. Şu an 11 haftaya girdim oldukça tedirginim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız