Cemreeamine Gkce18 çikolata kisti düzensiz doktor yumurtlama gününü yakala doğal yolla kalırsın dedi ovulasyondan takip ediyorum o yüzden
Gkce18 Cemreeamine düzensizse bayağı bi ilerlemen gerekebilir canım ama henüz şuanlık bayağı silik, iki çizgide aynı koyulukta olcak bu markayı bende kullanıyorum yumurtlama gününde aynı renk oluyor ikisi sana atayım dur benım yaptıgımı örnek olsun sana
Endoplazmik Gkce18 canım Hangi marka kaçli aldın bir şey merak ediyorum internette yarısı bozuk çıktı diyorlar ya topla alınca falan İnternetten mi aldın Eczaneden mi aldın
Gkce18 Endoplazmik innovita markası canım instgm adı Minnak kurabiyeler oradan testleri her gün takip ediyorlar Ben Trendyol üzerinden değil de oradan sipariş oluşturdum 33 lü aldım hepside cok hassas ve cok kaliteli geldi
Cemreeamine Endoplazmik innivito aldım Trendyol üzerinden aldım gerçekten testler güzel ney gösteriyor bozul çıkma ihtimaline karşı yanında yese yolluyorlar ama bozul çıkmadı şimdiye kadar çok idrara maruz bırakmamak lazım ne az ne çok saniyesi kadar
mrp2023 Gkce18 ben tüp bebek yaptırdım tutmadı 6 ay bekleyip öyle yaptırıcam yenisini mecbur bende yumurtlama günlerimi takip ediyorum 😅 ondan sordum sende bu ayı değerlendirmiştin benim yumurtlamam yeni bitti gerçi