dogaa-ont 34+4 haftalık hamileyim artık hemen bitsin istiyorum ve 40. haftadan sonra gelir beni bekletir diye çok korkuyorum sizin kaçta geldiii
zelis63 dogaa-ont ilki 40+4 de yaptım 2. Sezeryan 39+3 olacak pazartesi zorunlu sezeryan bebeğim dönmedi ters geliş diye
Alparslanmom__ dogaa-ont bende 37 haftamdaym bekliyorum hurma falan yiyorum Squat pilates yapıyorum bakalm hayrlısi normal doğum ilerliyor şimdilik son ana kadar belli olmuyor nasl sağlıklı hayrlı gelecekse öyle gelsin bebişler🙏
Mugi Benim de 35+3 heyecanla bekliyorum çatı muayenesi yapmayacak normal olacak dedi 35 te gittim muayeneye en son 4 haftaya doğuma alırım seni dedi
dlrterzioglu dogaa-ont 39+2 de kızımı aldım kucağıma… Şimdi de iki numarayı bekliyoruz 🌷 Stres yapmayın ben hep son hafta doğuracağım gününü tamamlayacak diyordum 🤭 Oldu da… Sağlam niyetler alın doğumunuza odaklanın her şey güzel olacak inşallah 🥰
glycnkrt dogaa-ont 35 haftalıkken doğdu. mecburen aldılar. acele etme küveze girmesin biz 15 gün ayrı kaldık. orda onu bırakıp eve gelmek çok zor. o yüzden vaktinde sağlıkla doğsun inşallah. 🤲 sabrett güzel anne
HelloooMomy glycnkrt Çok özel değilse neden kuveze girdi acaba ☹️🙏🏻 Kusura bakmayın hatırlatmak istemem ama haftanız aslında çok erken gibi değil
glycnkrt HelloooMomy solunum yetmezliği maalesef. 2 doz ciğer geliştirici iğne oldum ama geç kaldı. plasenta yaşlandı suyu azaldı maalesef aldılar. 2320 ge doğdu hatta. bakalım ikinciye hamileyim aynısı olcak mı göreceğiz.
EsraBaykara dogaa-ont ilki 38+4 de doğdu. Şimdiki 38+6 haftadayım henüz gelmedi :) ikisi de kız bu arada.
Myzeyzeyy İlk dogumum kızım 41+6 da oldu sunıyle yınede gelesı yoktu ogluma hamıleyım 34+3 beklıyoruz 🙏🏻