Merhaba kızlar, 28 haftalık hamileyim. 2 gün önce bebeğin sağ tarafıma toplanıp bele ve kasığa vuran ağrı şikayetiyle doktora gittim. Bebekte sıkıntı yok çok şükür. İdrarımda hafif yanma var diye monurol verdi. İçtim sabahına rahatladım idrara gittiğimde turuncuydu bir de sarı sarı pıhtılar düştü. bebekte sağımda acı vermedi hiç. Akşamına sarı akınto devam etti içinde çok hafif nokta kadar kahverengimsilik vardı. Sabah oldu tekrar lavaboya gittiğimde sarı akıntıyla beraber bu sefer pembemsi akıntı geldi. Ben kanama var sandım. Hemen doktorumu aradım gittim. Alttan baktı pembemsi leke korkma dedi. bir de diğer doktor fitil vermişti onun kalıntılarını da gördü hangi fitili kullandın diye sordu direkt. Fitil de böyle nadir de olsa lekelenmelere sebep olur dedi.Bebeğe baktık rahim ağzı uzunluğuna baktık çok şükür iyi. Nst ye de bağladılar sancım falan da çıkmadı. İdrar tahlili verdim biraz enfeksiyon çıktı idrarda kendi doktorum da monurol verdi antibiyotik yazmama gerek yok dedi bir de progestan verdi. Şimdi tuvalete gittim aynı akıntı devam ediyor. Sarı akıntı içinde pembemsi bir akıntı. Çok endişeleniyorum ister istemez. Başına gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor? Uzun oldu kusura bakmayın. 😢😢