Zeynkbk ben Polonya’da devlet hastanesinde doğum yaptım. Türkiye’de doğum yapmış olsaydım herhalde bu kadar memnun kalmazdım. Müthiş bir ilgi ve bakım var. Benim doğum sürecim çok zor oldu. Suyum gelmeye başladı ama açılmam 2 santimdi. Suni sancı aldım uzun saatler hiç kolay değildi. Yurt dışında 48 saatten önce acil sezaryene almıyorlarmış. İyi ki de sezaryen olmamışım dedim sonradan. Doktorlar ve ebeler çok ilgiliydi. Ben artık çok zorlandım son saatlerde suni sancı çok kötüydü ve ben artık ağlaya ağlaya istemiyorum diyordum. Doktorlar sürekli benimle konuştu yanımda oldular. Hatta başımda beklediler. Doğum sonrası da hastanede 11 gün kaldık. Çünkü oğlum sarılık oldu. Her gün muayene ettiler. Sabah öğle akşam bütün kontrolleri yapılıyordu. Ben ilgiden ve doktorlardan çok memnun kaldım. Tek sevmediğim şey refakatçi kalamıyor yanınızda. Bebekle tek başınasınız. Odalar genellikle iki kişilik. Tek kişilik odalar da vardı gerçi ama orada kalanlar sanırım sezaryen olanlardı. Benim tecrübem böyleydi. Avrupa’da genel olarak böyle sanırım.