Havva2626 2 aylık bebeğim çok yüzünü gözünü burnunu ovuşturuyor tavşanların yüzünü ovuşturması gibi sizce neden?
Nznks Havva2626 canım benim 🥰şuan benimkilerin bu hareketleri yapması aklıma geldi normal diye düşünüyorum bilgim yok lakin benim çocuklarda yaparlardı endişe etme
kardelengurler7 Havva2626 acaba sinek falan konuyor olabilir mi farketmiyor olabilirsiniz pek bir bilgim yok ama bence normaldir
Myrtle Havva2626 benimki de oyle 2 aylik, uyucagi ya da uyanacagi zaman genelde yapiyor. Elini de yeni kesfetti yemege calisiyor, ben elini kesfetmesine yordum 🤔
Havva2626 Nznks İlk zamanlar böyle yapmıyordu inşallah kötü bir şey değildir ovuşturmak için resmen uykusunu bölüyor.
Havva2626 Myrtle Bizimki de elini emiyor elini emmesi normal bir şeymiş ama bu yüz kaşıma olayını anlamadım, hiç sevmeyerek yapıyor yaparken rahatsız oluyor belli, yüzü buruşuyor.
busraacicek Havva2626 canım benimkide iki aylık bu ara yapmaya başladı sürekli kendini uyandırıyor günde kaç kez geri uyutuyorum sırf bundan dolayı