Kızlar merhaba, Bat 19. Bir gün kala test yaptım negatifti. Bu ay gecikene kadar test yapmamaya karar vermiştim , Kendimi de dinlemiyordum çünkü bana kalırsa her ay hamileyim belirtilere bakılırsa😂 ancak bu ay çok garip bir şekilde göğsüm değildi göğüs ucu ağrıyordu dokununca yakarcasına bir ağrı vardı o yüzden farklı geldiği için yaptım onun gecesine de Artık psikolojik mi yoksa hastalıktan mı bilmiyorum bilmiyorum gece tuvalete kalktığımda mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ile karşılaştım.. Her neyse Bugün adetim iki gün gecikti adet olacakmışım gibi bir his var zaten kaç gündür ancak olmadım Bu arada normal döngüm 29 gün Son birkaç aydır biraz düzensizlik yaşayıp 35 güne kadar çıktı iki ay üst üste ancak geçen ay 26 günde olmuştum. Şu an 31 ya da 32. günde olmam lazım…
2 saat önce Soda kapağı büyüklüğünde leke desen leke değil normal zamanda olsa derim ki enfeksiyon falan mı çünkü Sütlükahve gibi bir akıntı vardı, Az önce de aynı şekilde iki damla peçeteye de afedersiniz akıntı ile karışık kahverengi sümük parçaları misali yine akıntı var sadece.. Hamile miyim diye düşünmek istemiyorum psikolojik olarak insanı öyle hissettiriyor ancak daha önce böyle bir şey yaşamadım. Adet öncesine gelen lekeler böyle değil bende Yine tabi bekleyeceğim sıcak mevsim bişeyler olabilir ama düşünmeden de edemiyorum yerleşme kanaması böyle bir şey mi yaşayan var mı?