gayesblog baby2222 ilk defa böyle bir şey duydum duş sınırlaması yok düşük ile alakası değil diye biliyorum. Tam tersi ılık duş hamilelik sürecinde bebeği ve anneyi çok rahatlatır; önerilir
kahvesever__ baby2222 dusuk riskine karsi? Öyle bir şey mi varmış kim dedi banyo yapınca düşük riskini
gizem0403 baby2222 eğer riskli gebeyseniz evet duş sınırlaması var. Ama herşey yolundaysa her gün alınanilir sıcak olmamak şartıyla
baby2222 1 kez dusuk yasadim.Doktorum daha dikkatli olmalisin diyor.Bende netlesdireyim dedim.Kac defa daha az risk tasir?
elif475475 baby2222 böyle bir sınır yok. Havuz deniz yasak olabilir evet ama banyo hep serbest sadece duş sıcak olmayacak.
myavocado baby2222 eğer doktorunuz özel bir şey belirtmedi ise her gün almanızda sakınca yok. Ayakta ve ılık duş alınmalı, sıcak su ve oturmak tehlikeli
Tugcev baby2222 birikmiş suda yıkanmanın sıkıntı olduğunu biliyorum sadece. Küvet tarzı şeyler önerilmiyor, ayakta duş alınması gerekiyor ama başka şekilde bilgim yok maalesef benimde