MelodyFairy Fatmanur12345 yarın yapmak istedim ama akşam alalım diyor eşim 😀nöbetçi eczane buluruz akşam serinde şimdi çok sıcak 🥵
Semanur27-K MelodyFairy AA var csnm inş seninle dir bebişin bnm de son de aşılamanın 12 günü son 2 gün kaldı ve o kadar çok agrılarım okuyor bel kasık gögüs ağrısı inş tutmustur 🤭
MelodyFairy Semanur27-K var diyemiyorum ki erken de olabilir 24 ünü beklemem gerekiyor çünkü kan vermem için bugün 9. Gün ☺️🥹
MelodyFairy Zeyson sağol canım benim Bugün akşam da yaparsam atarım yine inşallah hep pozitif çıkar 🌸🫶🏻🩷
MelodyFairy Semanur27-K kız nöbetçi eczane ara al bak doktorum bana 12. Gün kan verebilirsin dedi demek o zaman sonuç doğru çıkacak Yarın kan da verebilirsin
koza08 MelodyFairy ayy hadi güzel haberler olsun inşallah. Var gibi ama kan testiyle kesin öğrenmek daha iyi olur canım. Benim de bugün aşılamanın 5. günü. Hiç bir belirti yok 😔
MelodyFairy koza08 belirtiye takılma canım dur bi 12. Günün gelsin kan verirsin yada her gün evde yapıp iğne etkisine bakabilirsin
koza08 MelodyFairy her gün test yaparsam daha çok takarım kafaya. Senden de güzel haberler bekliyorum canım. Bizim gibi bekleyen herkese umut olsun inşallah 🤗❤️
MelodyFairy orkidemm_ bugün yapmak istemiyorum bakalım eşime söz geçirebilirsem 😂😂yarın yapmak istiyorum 10. Gün yarın