ferhpnar MelodyFairy yaaa testini gördüm çok sevindim aylardır sana bakıyorum ne yaptın diye eski bildirimlere baktım yoksun çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ebru1234 MelodyFairy emine teker misin 😃 valla bende aylardir girip hirip seni ariyorum 😁 hep duamda sen varsin
myangelson MelodyFairy Allah Allah yumurtlama takibi yapmiyordun değil mi? Hadi bakalım yarın kan ver sonucu bekliyorum 😊
MelodyFairy ferhpnar Ya canım benim teşekkür ederim yarın kesinleşecek bakalım umarım güzel bir değer çıkar 🫶🏻🫠🤲🏻🩷
Zarifokur MelodyFairy ne kadarlık evlisiniz be kadardır deniyorsunuz. İnşallah olacak bence bu ay oldu inşallah
Kivircik01 myangelson ayyyhh inşallah 6. Gün test yaptım çıkmamıştı sonra yapmadım inşallah senin gibi olur da çıkar yaaa 🥰
myangelson MelodyFairy aa bilmiyorum kız onu taşınma telasinda pek giremedim buraya haberim yok kaç gün oldu
MelodyFairy myangelson çatlatma iğnemin 12. Günü aşılamanın 10. Günü canım 🥹doktoruma sordum yarın kan verebilirsin dedi işte