hayalim35 Kızlar çok kötüyüm az önce bebeğimin bacağında beyaz lekeler gördüm bu gün olduğuna eminim internette güzel şeyler okumadım randevu bakıyorum doktora götürecem başına böyle bişi gelen var mı nolur bilen yazsın gözyaşlarımı durduramıyorum😭
Yasemin35 hayalim35 3.hamileyim tam hatirlamiyorum ama ilk kizimda da vardi sanirim gecmisti sonrasinda vitiligo degil demisti doktor. O biraz daha farkli oluyor sanki daha genis daha belirgin. Allah korusun siz gonlunuzu ferah tutun doktora gosterin.
Busraoz hayalim35 Bir mantar türü de olabilir. Genetik pigment eksikliği de olabiliyor. Benim ve oğlumun vücudunda çok küçük noktalar halinde beyaz beyaz var bende ilk gördüğüm zaman sizin gibi vitiligo teşhislerini gördüm endişelendim. 3 ayrı cildiye gezdim. Sonra babamda ve kardeşlerimde de aynı şekilde olduğunu keşfettik. Genetik bir durum. Siz de bakın eşinizde sizde ya da ailenizde de olabilir. Endişe etmeyin ama 🙏🏻
Caglacolak5237 hayalim35 yeni doğan bebekte mermer görünümü gayet normal. Daha çok küçük annesi vücudu kılcal damarları kanı tam dağıtamıyor. Zamanla düzelir. Bu çağda annelik yapmanın en zor kısmı herşeyi bilmek. İnsan şüphe duyuyor artık
hayalim35 Zynpsr1 sanmıyorum beyaz benek gibi oldu nette vintiligo dio ama güvenmiyorum nete randevu aldım daha 16 gün var belki biri bilir içimi rahatlatır die buraya yazdım😭
hayalim35 Enfal_06 bez yerinde de var bacağında da var yani tek yer değil orası daha net çıktığı için orayı çektim
Enfal_06 hayalim35 giydirdiğiniz kıyafetlerde yapmış olabilir yada vücuduna bişey sürüyorsaniz alerji yapmış havasız kaldığı için de olabilir
hayalim35 Yasemin35 saol canım inşaAllah uyuyamıyorum sabah ilk işim bakmak olacak pazartesi de sağlıkocağına götürecem
hayalim35 Civciv123 randevusunu hep ertelemek zorunda kaldım bazı sorunlarımız oldu gidemedim pazartesi günü randevusu var inşaallah götürecem lekelerde azalma var eskisi gibi net gözükmüyor sağlıkocağındaki doktor belki doğuştan vardı belli olmuyordu büyüdükçe de vücudu açıldı gözle görülür oldu dedi net bişi bilmiyoruz bizde
hayalim35 Caglacolak5237 Evet internetten bakınca kötü şeyler çıkıyor kızım şuan 6 aylık oldu lekeler azalmaya başladı inşaallah ciddi bişi yoktur pazartesi randevusu var