Aliahlas Hanımlar merhaba 40 haftalık ve benim gibi ssvd ile doğum yapacak olanlar var mi ne sancim var nede ağrım nasıl normal doğum yapacagim bilmiyorum 42 ye kadar gelir mi doktorum sadece yat dinlen diyor yürüme diyor nasıl acilmam olacak bilmiyorum
Ozgeesennn Aliahlas bende ssvd adayıyım 27 haftalık oldum doktorunuz kim acaba bana da 42 haftaya kadar bekliyoruz dediler
ayanarta1 Aliahlas dinlen yürüme olur mu vajinal doğumların kolay olmasnda en önemli etken yeuuyus ve egzersizler
Rabia98 Aliahlas bende ssvd istiyorum iki doğum arası ne kadar süre var hayırlısıyla sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına alırsın inşallah sonrasında bizle paylaşmayı unutma lütfen
bebeimgeliyo Aliahlas doğumu başlatmak için bir şey yapıyor musunuz? Bitki çayı yer silme squat falan ?
Ozgeesennn Aliahlas İstanbul Eray Balcan ama ssvd nehir bayramı çok övüyorlar pazartesi ona gidicem memnun kalırsam onunla devam ederim. Ama çok pahalı 40 bin sizin oralarda öyle mi.
Aliahlas ayanarta1 buradada okuduklarım hep öyle ama benim doktorum kendi kişisel ihtiyacların dışında iş yapma ev işi vs diyor dinlen yat anlamadım
Aliahlas Rabia98 6 yıl var ilk doğumumda gereksiz sezeryana alındım çok panik ve korku yaptım sezeryan korkusu kaldı üstümde o yüzden bunu normal doğurmak istiyorum öyle bir doktorda buldum hala beklemedeyım açılmam yok agrı sancı yok yine korkuyorum son dk sezeryana dönerim diye
sedakcar Aliahlas sizinle günümüz yılımız herşeyimiz aynı ne yaptıysam gelmiyor. Bebek kanala da girmiş ama gelmiyor. Yarın son günüm geldi geldi yoksa pazartesiye sezeryan yapacak doktor o kadar üzülüyorum ki ikinci kez sezeryan olacağım için. Acaba Meryem ana otunu koysam suya bi işe yarar mı
Aliahlas sedakcar hiç öyle şeyler yapmadim o geleceği zamanı biliyor ama benim doktorum 42 ye kadar bekleriz dedi illaki gelecek diyordu doktor çok önemli
Sumeyyeysldg Bende ssvd istyorum ama oğlum 23 aylık ve ben 37. Haftamdyim ara çok az olduğu için nerdeyse imkansiz
sedakcar Aliahlas benimki beklemiyor korkutuyor sürekli kakasını yer diye. Kaç doktor gezdim bi tane içime Sinen beni destekleyen cesaretlendiren doktor bulamadım