Rabiul DeryArenn çikolata yiyip solunuza uzanın kahve için , arkası dönük olabilir yada uyuyor olabilir
06Canan DeryArenn çalılıyosunuz galiba yorulduğunuz içinde hareket etmemiş olabilir ama ara ara hareket ettiğini söylediniz korkulcak bişey değildir tabiki insan korkuyor doğal olarak
DeryArenn 06Canan ay yorulmadım da valla mesai bitsin hemen acile gitcem çok vesvese yaptım kendime 😓
f_gecee DeryArenn hareketlerini daha önce nasıl hissediyordunuz Bende 32 olmak üzereyim ama kaç haftadır tekme atışı çok nadir sadece kıpırdanma hareketleri var o da saate 10 hareket değil günde 10 hareket şeklinde
DeryArenn f_gecee cok hareketli bi bebek bugün böyle olması.beni çok korkuttu acile geldim nst gircem şimdi
Meryem2121 DeryArenn büyük ihtimalle yeri daralmış o yüzden azalmıştır hareketleri benimde öyle oldu 32.haftadan sonra
Meryem2121 DeryArenn ama daha küçük korkma o yüzden sürekli döndürüyorlar zaten kendilerini benimde bı gidiyorum kafası aşağıda bi gidiyorum tam tersi degisiyir o yüzden sıkıntı yapma 2 hafta önden gitmesinin sebebi ne acaba şekerin var mıydı