selencinaar Allahım bu sıcaklar nedir resmen vantilatöre sarılacağım 😆 kızlar neler yiyip içiyorsunuz serinlemek için buz yemek istemiyorum hasta olmamak için tavsiyelere açığım😂😂 ayran içmekten uykum geliyor🫤
Fatmaacylnn selencinaar ayy hiç bişey yiyemiyorum yesem de midem bulanıyor zaten artık bu sıcaklar bitsin kışş gelsiiinn😍
Nznks selencinaar 2 sene önce klima almıştık ne gereği var diye honurdanmıştım ama şuana kadar yaşadığım en sıcak yaz mevsimi hiç kapatmıyoruz o yüzden rahatım ama yemek çok hafif besleniyorum bugün canım bol limonlu kısır istedi yedim kavun karpuz dondurma soğuk ayran aşı derler o öyle yiyorum tabi evdekilere ayrı yemek çünkü onlar etçigillerden 😂
aslanbeyy Sürekli soğuk karpuz yemek istiyorum🥲 Soğuk su içiyorum . Günüm ikisi arasında geçiyor. Akşamda hafif şeyler ile geçiştiriyorum
Minikkus1234 Haftadayim sıcaklardan enerjim kalmadı artık sürekli soğuk birşeyler içmek istiyorum yeme iştahım kalmadı. Bu sene çok sıcak geçiyor Allah yardımcımız olsun kızlar 🥴
Mst12 Dondurma karpuz kavun soguk meyveler yemek istitorum ama şekerim var uzaktan bakıp su içiyorum 🥹
cLearQueen O kadar isterdim ki kavun karpuz yiyeyim.azcık da ols dondurma yiyi, fırina patates ativereyim makarna yapayim kolay yemek olsunn.. ama seker malesef 🥲
Kubraalp67 Buz, karpuz, kendi yaptığım şekersiz vişne suyu,kavun buzlu su, dondurma 😄 hep böyle şeyler yemek bile yiyesim gelmiyor.