ogretmenanne2024 Kızlar 34+1 haftalık hamileyim. Devlete gidiyorum ama doğum şekli ve tarihi ile alakalı hiçbir şey demiyorlar. 35. Haftada gideceğim belki birşeyler söyler. Şu an için bebek baş aşağı. Ama doğum şekli belli olmadığı için ne zaman doğar bilmiyorum😣
iremd-1798 ogretmenanne2024 valla kuzum 40. Haftadayım anca tarih belli oldu. En fazla 41. Hafta diye tarihim belirlendi onda da. Doğum şekli de belirlemek zor çünkü çok geç dönen bebeklerde var. Ama bence gittiğinizde doktorunuza sorun ona göre bilgi verir. Belirsizlik baya zor oluyor ama ne yazık ki yapacak bir şey yok. Sezeryan olacaksan 36 37 de tarih belirlenebilir 🥹
momofmychildren ogretmenanne2024 36da çatı muayenesi oldum normal doğum istiyorum tarihimiz belli değil ne zaman gelmek isterse artık ve 32den beri baş aşağı durumda şu an 37+4 günlük hamileyim
drn5410 ogretmenanne2024 devlette zorunlu olmadan sezeryana almıyorlar bildiğim kadarıyla o yüzden 40a kadar yolu var hatta 41 42de bile doğum yapanlar oluyor sizinde zorunlu bir haliniz yoksa bebekte baş aşağı imis normal doğumu bekler doktorunuz 😊 Rabbım tek ayazda kurtarsın 🥹
ogretmenanne2024 iremd-1798 ilk gebeliğim olduğu için sabırsızim biraz 🤭 hayırlısıyla zamanında gelir inşallah ☺️
iremd-1798 ogretmenanne2024 tabii ki benim ikinci olmasına rağmen sabırsızım 🥹🥹 sağlıkla gelsin inşallah ❤️
aslanbeyy momofmychildren bebeğiniz çatıya girdi mi acaba yoksa hala girmesi mi bekleniyor. Benimde 1 cm açıklık var ama kanalda sadece catıya girmiyor
ogretmenanne2024 momofmychildren benim bebiste 29 dan beri baş aşağı inşallah öyle kalır normal doğum istiyorum çünkü hayırlısıyla 🌸
momofmychildren aslanbeyy baş aşağı pozisyonda ama henüz doğum kanalına girmedi doktorum squat yap merdiven in çık yürüyüş ve cinsel birliktelik dedi
aslanbeyy momofmychildren umarım sizinki de bir an önce girer zaman geçtikçe kafa büyüyor zorlanıyormuş. bizimki sınırda kafa ölçüsü. Bana cinsellik hariç yazdıklarınızı söyledi yapıyorum ama tık yok 38+3 iki gün önce nişanımda geldi 1 cm açıklık korkuyorum girmezse suni verirse diye🥲