Anneolmahayali1 Kızlaar 28 haftalık hamileyim şimdi tuvalete gittiğimde iç camasirimda nokta kadar siyah bir leke gördüm ama peceteye bişey gelmedi sildigimde böyle bir durumla karşılaşan var mı
Floraa Anneolmahayali1 doktorunuz ile görüşün bence , benim 1 hafta önce toz pembe bi akıntı geldi doktoruma söyledim bidaha olursa gel hemen dedi ne olur ne olmaz 39 haftaligim şuan
Deroli Anneolmahayali1 hamilelikte kanamanın her türlüsünü korkutucu buluyolar biliyorsunuz ama koyu renk kanamalar en sorunsuz olanları. Daha once icinizde akan beklemis kanın yeni dışarı cıkması diye yorumluyor doktorlar. Yine de mutlaka doktorunuza haber verin. Benim 7. Haftamda koyu renk kanamam olmustu. Zararsiz olduğunu soylemisti doktorum
Anneolmahayali1 Floraa siyah benimki ama bildiğim kadarıyla eski kan lekesi derler ama gebelikte olurmu bilemedim
Anneolmahayali1 Ece5454 enfeksiyon dedi antibiyotik verdi bidaha karşılasmadim çok şükür önemli birşey değilmiş yani sıkıntı yok korkma dedi ama sende doktoruna danış yinede ben fotoğrafını çekip göstermiştim idrar tahlilindede enfeksiyon çıktı
Anneolmahayali1 Deroli evet enfeksiyon dedi antibiyotik kullandım bidaha karsilasmadim çok şükür korkmana gerek yok dedi