Eslam Merhabalar ne durumdasiniz nasil gidiyor. Sezeryan düşünenler icin bu haftada gün veriliyor mu tam kesin ne zaman gün veriliyor bilginiz var mi
Anonim189 Fatma_ecem4 34+1 de gittim bende 16 ağustos gün verdi ama bugün bebek hareketlerinde azalma var gibi sizin nasıl gidiyor
Eslam Fatma_ecem4 ben kesin istiyorum ya hersey planli olsun diye umarım inşallah olur ama tabi saglikli olsun da gerisi çokta önemli değil bebek bu erken de olir hic belli olmaz
Eslam Sedakara saglikla kucagimiza alalim insallah sizde hareketler nasil benimki cok sert bazen hic yok ama kasilma cok oluyor
biranne__ Eslam bunu hiç bilmiyorum canısı bazı hastaneler 39 diye duydum geçen gün ama doğrumu onuda bilmiyorum
Harikuladeee 34+4 deyiz bebek bir haftada önde dedi doktor, bugun son bi kaç saattir şiddetli adet sancısı gibi sancım geldi yatıştı ama ara ara hissettiriyor
Eslam Harikuladeee ay bende de oluyor ama neyseki uzun sürmüyor ama korkutuyor yalanci sanci diyorlar
Harikuladeee Eslam normal adet sancılarımda berbattır benim resmen korkulu rüyam nasıl olucak bilmiyorum gözümm korktuu🥲
Eslam Harikuladeee allah yardim eder inşallah rabbim herkese su gibi dogum nasip etsin saglikla alalim kucaklarimiza olmayan herkese de nasip etsin amin