Merve1712 Kızlar instagramda alışveriş yaptığınız güvenilir kapı süsü,takı yastığı, hediyelik yaptırığınız orta fiyatlı siteler varmı 🙏güvenemiyorumda gördüğüm bir siteden almaya yardımcı olur musunuz
myavocado Merve1712 sayfa ismi hobilinka, ben hediyelik magnet ve kapı süsü yaptırdım, inanılmaz memnun kaldım, çok da tatlı bir hanım, beğenirseniz ürünlerini eğer bir göz atın tavsiye ederim.
Gizem9688 Merve1712 kapi susu ve çikolatayı sercheshop tan yaptirdim instagramda. Cok tatli bi kadin istedigim tasarımı yapana kadar uğraştı. Hemen de kargolayacagim dedi. Ben cok sevdim
Gizem9688 Merve1712 hediyelikleri de minikutunuz sayfasindan anahtarlik yaptirdim ondan da memnun kaldim
Gizem9688 Merve1712 ama arkadaşım gülce hediyelikler diye bi sayfaya yaptirdi. Kadin geri donus yapmadi kargolamadi. Sakin ordan yaptirmayin
dtastan Merve1712 merhaba kapı süsü ve takı yastığı lilya.tasarım sayfasından alışveriş yaptım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ☺️
gktgmom Merve1712 ben çikolata, kolonya ve hediyelik magnetleri instagramda atolyeelbruz diye bir hesap var ordan yaptırıyorum daha elime ulaşmadı ama satıcı çok ilgili kapı süsünüde kendim yapacağım
seevoolii Kapı süsü, duvar süsü, avize, dönence vs makrome düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim @cigdem_in_el_emekleri
glycnkrt Merve1712 ben Trendyol sayfasından sipariş verdim. yaptırdığımın linkini koyuyorum. bio kısmında Trendyol sayfası linki var.
EsraBaykara Merve1712 instagramda alışveriş yapıp memnun kaldığım sayfaları atayım size; bircicekatolyesi_07(kapısüsü) tasboyaa(kapısüsü) cikolatadeposuu, bebeqon(hastane çıkış-takı yastığı) iki gebeliğimde tercih ettiğim sayfalar bunlardı sorunsuz teslim aldım.