[silindi] Naaagihannnn bizim de son 10. İnsanlar sanki ben doğurmuyormuşum gibi bir hal tavır takınmaya başladı komiğime gittiği kadar modumu da düşürüyor 🫠
Naaagihannnn Napacaz kizlar bu sipaların çıkmaya niyeti yok, kimi cinsellik dio, kimi ananas dio deniomusnuz ben denemiorum😀🙈 su sicakta cinsellik hic mantikli gelmio😀🙈
Naaagihannnn [silindi] neyseki yalniz degilmisim artik.disari cikmak istemiorum yani goren.daha dogurmadin mi oglan.icerden.cikip askere gidicek, oglanin icerde bıyıklari cıktı gbi sacma sapan esprilere.basladi🤦♀️
[silindi] Naaagihannnn hurma ile ilgili araştırma yapmışlar, hurma yiyen kadınların %96sı suni sancısız doğururken yemeyenlerin %79u suni sancısız doğurmuş. Açılma hurma tüketenlerde daha hızlı gerçekleşmiş ve doğumun ilk evresi saatsal olarak daha kısa sürmüş. İçinde oksitosin olduğunu da okumuştum ve doğumu başlatıp ilerleten şey oksitosin hormonu. Yani şekeriniz yoksa düzenli 5 hurma yiyin 😅 sağlıklı bir insan (illa gebe değil) günde 5 hurmaya kadar tüketebiliyor