Avkdo25 Ay 6. Haftama girdim ve birden bulantım azaldı kasık ağrım ara ara devam ediyor sanki hamile değilmişim gibi bir his geldi bu hafta kalp atışını duyacağım ama bir şey mi oldu acaba diye kendimi yiyorum sizde var mı ben mi delirdim😂😂😂😂😂
Gulnarty Avkdo25 merhabalar bende 9 haftaligim aynen bende birsey hisetmiyorum hatda 6 haftalik iken ultrasona gitdim oyle ogrendim hamile oldugumu hic bilmiyordum korkma insAllah bebislerimiz iyidir ben ay sonu gidicem yeniden insallah
1prens1prenses_ Avkdo25 5+3 haftalık hamileyim Berbat haldeyim Oğlum da böyle değildim Aşırı derecede halsizim ve karnım çok büyüdü korkmaya başladım tövbe estağfurullah sanki Daha büyük çocuk hızlı büyüyor Uyku hâlim çok fazla sürekli uymak istiyorum Yürümeye gücüm Yok geçer mi hep mi böyle gider bilmiyorum oğlum da tek kusmam çoktu ama ağır değildi uyku hâlim de yoktu
Avkdo25 Aynil710 Ben salı günü 5+4 te gittim ilk olarak orda bebek ve kese gördü sonra perşembe gel dedi o zamanda 6+5 e denk geliyor sanırım
Dfnsyn Avkdo25 ben de 6+2 oldum 5+0 Ken kese görüldü 6 mm olarak Hafta içi de kalp için gideceğiz inşallah. Bulantım çok az oluyor ama ciddi bir kaşık ağrısı ara ara oluyor sol tarafta sizde durumlar nasıl bir de kese kaç mm görüldü sizin benim küçük mü sizce
Avkdo25 Dfnsyn Bendede ara ara sağ sol kasık ağrısı oluyor göğüslerim çok ağrıyor. Kesem için bir şey demedi bebeği ölçtü öncelikle ona 2.03 mm dedi
Dfnsyn Avkdo25 evet göğüs ağrısı bende de var sağ kasık nadiren ama sol kaşık yoğunlukla ağrıyor perşembe günü kalp için gideceğiz biz de 🙏🏻
Avkdo25 Dfnsyn Biraz önce öksürdüm kasığım çok felaket ağrıdı😂 Bende perşembe gideceğim güzel haberler alırız inşallah nereye gidiyorsunuz
Dfnsyn Avkdo25 amiiin inşallah 🙏🏻 devlet hastanesine gidiyoruz, görev yaptığımız yerde özel hastane yok eşim de doktor orda arkadaşı var 🙏🏻 bir de ilk gebeliğim baya endişeliyim
Avkdo25 Dfnsyn ilerki dönemlerde hareket edince insan bir tık rahatlıyordur ama şuan baya zor bencede geçmiyor
Dfnsyn Avkdo25 kalbini sağlıkla duyalım inşallah 🙏🏻 birbirimizi de haberdar edelim kontrolümüz aynı gün 🥰
Limonlukek21 Bende 7 haftalığım sürekli uyandığımda mide bulantısı olurdu böyle regli olacak ki karın ağrılarım ve göğüs ama bu gün yoktu stres oldum acaba bir sorun mu var da öyle kesildi diye 🙄