Burcu14 Sol bacağımda ve çatımda ağrı var resmen yürürken topalliyiyorum bide sol kasigimda içten yanma var dokunamyrm bile dokunsam canım yaniyor aynı durumu yasiyan varmi🤔🤔🤔
Ruyam34 Burcu14 benim de kuyruk sökümü ve sırtımın ortasında ağrı var cok yürünce kasıklarımda ağrın oluyor dinlenince geçiyor
Kadriyeeee Kuyruk sokumu ağrısı bende de var🤦🏼♀️ Bide karnım acıyor resmen büyüyor sanırım minikler 🤷♀️
Hacer61 Bayanlar bende bugün ogleden sonra hareketini hissedemedim cok kötü grip oldum onun ile ilgisi olabilirmi cikolata filan yedim soluma yattim ama hissetmiyorum lütfen biseyler soyleyiverin
Edssm Hacer61 uyuyordur sessiz bi odaya geçip takip edin bazen hareketleri hafifliyor vurmuyor sanıyoruz
Hacer61 Edssm saolun insan panik yapıyor normalde baya hissediyorum tekmelerini ama bugün grip oldum acaba insanlı hareket etmiyor sanki ogleden beri
Edssm Hacer61 benimkide bazen çok hafif vuruyor özellikte çok ayaktaysanız hafif vuruşları pek hissedemiyorsunuz o yüzden hareket etmedi sanıyoruz
Hacer61 Deletedmom308 hay allah razı olsun bi nebze rahatladı içim ne kadar stresli bir süreç yarabbim