[silindi] payidar interntte yok canım birinden hesaplama öğrendim o kadar saçma buldum ki anne doğum tarihiyle cinsiyetin bilimsel açıklaması ne olabilir diye o yüzden doğru mu diye herkese yapmak istedim mesela bana bakan kim varsa kız dedi ama ramziye göre erkek dediler bide bu benim yaptığım teste göre erkek çıktı
[silindi] Makbule_199110 sizde tutmadı demek ki bakalım bende tutacak mı bana kim baksa kız dedi bu uygulama ve Ramzi erkek diyor
Sel-sel [silindi] canım gözden kaçtı heralde bana da bakar mısın 28.07.1997 doğum tarihi 30.04.2024 son adet tarihi Doktor geç döllenme olduğunu söyledi bir hafta geriden geliyor gebeliğim tahmini gebe kalma tarihi 17 veya 20 Mayıs olabilir
payidar [silindi] bende çok şaşkınım. Umarım bu tek çift olayı değildir 😂 05.10.1996 doğum tarihi 09.08.2018 sat bide buna bakar mısın ?
canvecanan [silindi] son adet tarihim 4 Aralık ama cinsiyet kız değil erkek canım😊 teşekkür ederim yorumun için❤️
Serfgm_11 [silindi] Yaa 2 oğlum var. Bu 3. gebeliğim. Bende çok istemiştim bı kızım olsun ama bu da erkek
Lila2455 Kan değişimi muhabbeti var mesela onda benim doğru çıkmıştı bunu başka arkadaş yaptı burda bilemedi bu yöntem demekki çokta tutmuyor zaten %50 50
Sevgikelebegi777 [silindi] [silindi] merhaba doğum tarihim 05.06.1991 sat : 31.05.2024 bana da bakar mısınız 🥰