Turannnurr01 Balyanaklikoalam ben kullanıyorum kaç kutu kullandigimi hatırlamıyorum bile.. ekstra magnezyum kullanıyorum demir ilacı coraspirin ocsopar kullaniyorum
Esum48 Balyanaklikoalam bana 3.trimesterde verdi kullaniyorum hala. Oncesinde hic takviye filan baslamadi
Balyanaklikoalam Turannnurr01 kaç haftalık hamilesinjiz ben şu an 18+2 oldum 2 haftadır kullanıyorum ama ekstra birsey vermedi doktorum dün aile sağlığından hemşire aradığında bana kan ve demir ilacı kullanmalısın neden kullanmıyorsun dedi o yüzden kafam karıştı gerekli olsaydı doktor vermez miydi zaten?
Turannnurr01 Balyanaklikoalam 31+4 üm genelde iyide olsa kanın ilerde düşebilime ihtimaline karşı başlatıyor
ggmom Balyanaklikoalam dvit ve demir baslamasi lazımdı atlamis olabilirlerben ilk 3 ay sonrasi multivitamin (imom) d vit ve ferruma başladım bugün 24 um magnezyuma basladik
Bbgmsc Ben de onu bayağıdır kullanıyorum, onun dışında d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum. Ekstra bir şey vermedi 26+4’teyiz.
Balyanaklikoalam Esum48 yani bilemiyorum sadece onu kullanman yeterli dedi ilk hamileligimde farklı ilaçlar kullanıyordm o yüzden bende anlamadm
Balyanaklikoalam ggmom bende anlamadm ilk hamilelikte bende onları kullanıyordum ama buna özelikle sordum hayır gerek yok dedi bu yeterli dedi ama sağlık ocağından aradılar onlar da kulllanman gerekiyor nasıl gerek yok dedi başka doktora gideceğim artk yapacak birsey yok