prens_prenses_annesi Kizlar 19+6 haftaligim ama dun aksamdan beri hareketlerini hissetmiyorum kahvalti yaptim yine tik yok
Aylaa123 prens_prenses_annesi o haftalarda sürekli hareket hissedilmiyor ayrıca bebekler 18 saat 20 saat kadar uyuyorlar o haftalarda uyuyor olabilir biraz daha takip edin türk kahvesi için çikolata yiyin kanama uzanıp dinlenin vs varsa acile gidip baktırın
prens_prenses_annesi Aylaa123 kanama tekelenme fln yok ama her sabah yani hergun araliklarla hissederdim ozellikle sabahlari daha cok
Aylaa123 prens_prenses_annesi hergünleri aynı olmuyor bazen çok hareket ediyor bazen etmiyor bi kaç gün üst üste henüz tam hareketlerini izlemek için küçük çünkü uyuyor olma ihtimalide yüksek
prens_prenses_annesi Aylaa123 insallah dediginiz gbidir cok korkuyorum suan acile gtme imkanimda yok evde dgilim 🥺
Aylaa123 prens_prenses_annesi korkmayın allahın izniyle birşey olmaz uyuyodur benimde o haftakarda öyleydi bazen aşırı hareket ediyor bazen durgunlasıyordu birde büyüme atakları oluyor anne karnında bile