meryemefem Son adet tarihim 8 temmuz yumurtlama gününü değerlendirdim inşallah hamileyimdir içim içimi yiyor en erken ne zaman öğrenebilirim gebeliğin oluşup oluşmadığını günler geçmiyor adetime 12 gün var daha o kadar beklemek zor geliyor
kuzeymom__ meryemefem Bence erken test yapıp moralinizi bozmayın arkadaşım adetten 4 gün önce yaptı negatifti adet günü geçince çok silik çizgiyle öğrendi. Bende tam adet günümde belirgin çizgiyle öğrendim sabretmek zor ama oyalayın kendinizi bence umarım vardır ☺️🙏
Seher_blk meryemefem bire bir aynıyız canım benimnde 8 temmuz adetim bitti ve 12 gün var yeni adete , ben 24 temmuzda test yapcam
kuzeymom__ meryemefem Erken betayla öğrenmek tam bir bela 😂 İyice yükselmeden kese bebek görünmüyor bile bile beklemek inan daha zor beta da yine adete yakın yükseliyor azıcık sık dişini 😂
meryemefem Seher_blk gelmedi de😂😂 yani gene erken olmaz mı ondan diyorum yani neye göre 24 temmuzda test yapacaksınz ilişkiden sonra kaç gün geçiyor 🤭
Seher_blk meryemefem ilk ilişki yumurtlamadan 4 gün önceydi acaba gebelik olmuş olabilir mi yoksa erken mi daha
meryemefem Seher_blk olmuş olabilir ama henüz belli olabilceeğini sanmıyorum gecikmeyi bekleyeceğim dayanabilrsem
Gizem_11 meryemefem benim reglim 5 gün geçtiği halde bile erken gebelik testinde pozitif çıkmamıştı kan vermiştim çıkmışti
Gizem_11 meryemefem canım regli bekle maalsef bazen geç döllenme olabilir ama çok merakin varsa kan testi ver sağlık ocağına orada çıkar testlerde çıkmıyor benim negatif çıktığı gün beta hcg testim gayet iyi çıkmıştı idrara gecmemiş mesela