Tutaste_ metemom_ benimde aynı yoktu buara yemegi yiyo giriyo oyuna manyak mıdır nedir . Doktor kendi haline bırakın dedi,😀😀
metemom_ yeni-annelik yok canım ve gerçekten çok zor sürekli belim ağrıyor o yüzden hiç bir işimi bitiremiyorum 🥲
yeni-annelik metemom_ ay Allah yardımcın olsun canım benim güç kuvvet versin sana yavaş yavaş inşallah halledersin 🙏🏻
Alev5 aslanbeyy bende evdeyken şişiyor yürüyünce şişlikler iniyor perşembe randevum o zaman sorayım teşekkür ederim 🌸
_mavii_ 20.haftadayım ben de dayanamıyorum bu sıcaklara 😏 bi yerine dokunulunca sinirleniyorum, rahat ettiğim bir iki kıyafet var onlardan başka bişey giymek istemiyorum hiç 😬
perihankrkya Melekozlu 7 aylik hamileyim ter akiyor heryerlerimden duşta bile terliyorum gece cok zor uyuyorum aglayacaklarim geliyor cok😂
Tutaste_ metemom_ bunlar bence doguda boyle raziye gitse bak oyun oynarlarmi. Benimki oynamıyodu ilk dogudan geldiği zaman şimdi heves ediyo hetalde araziye 😀😀😀 bide taktık yapıyo hepte vuruluyo diyorum oyun gercek hayt gibi değil yok dinlemiyor 😀😀😀
Sd2147_ Melekozlu duş alıyorum serinlim diye birkaç dk geçmiyor terliyorum🥴🥵 tekrar içimde hararet var sanki Allah im yardım et 😣🤲
Admin44 Melekozlu Allahım hayırlısıyla kurtar bizi yanıyoruzzzz son 4 günümmm inşallahh hiç bir şey para etmiyor istanbul yanıyorrrrr
metemom_ Tutaste_ aman oynar oynar da bebek doğana kadar oynar yere çarparım o telefonu PS almıştı hevesle onu bile sattırdım