gamzebngaa_dmr Masal7778 AWOX diye bir marka umarım yanlış göstermiyordur çünkü ben martta bir düşük yaptım bununla öğrenmiştim tekrar o yüzden bunu aldım tekrar
Masal7778 Gkce18 kuşum ovulasyon testine bazı doktorlar çok sıcak bakmıyor kendimizi ona gore sartladigimiz için stres yapıyoruz diye Mehmet Fatih Karslı diye bir hoca var instagramda orda gördüm bende ,
Gkce18 Masal7778 aşkımm haklısın aslında ama ovülasyon testsizde denedim 2-3 ay olmadı yine oyüzden denemek istedim baktım herkes ovülasyon testi ile gebe kalıyor denemek istedim 😮💨💗
Masal7778 Gkce18 anlıyorum kuşum stres yapma stres direk yumurtalıkları etkiliyormuş doktorum böyle stres yaptığın surece bir daha gebe kalmazsın diye korkutmuştu beni o gün bugundur rahatım korkudan🥲😃
minnak06 gamzebngaa_dmr tüm tarihlerimiz hemen hemen aynı, inşallah hayırlı haberler alırız Çok erkenden bir test yaptım birkaçgün önce negatif çıktı Bu akşam karın bel ağrım başladı gibi, olursa gecikme bekleyeceğim test için ben de inşallah
gamzebngaa_dmr minnak06 hayırlısı olsun inşallah benimde belim bacaklarım ve göğüslerim ağrıyor ve göğüslerim bir kaç gün önce hatta adetime 9 gün falan varken ağrımaya acımaya başladı şüphelendim bide yüzümde aniden sivilce oluştu
[silindi] Fatmanur12345 bugün benim bat. Ama daha regl olmadım. Allah’ım inşallah da olmam ya 😄 ama iki gün önce yaptım negatifti
gamzebngaa_dmr Bugün daha koyu çıktı başka marka ile yaptım belki yanlıştır diye ama dahada belirginleşti
Burcu__0506 gamzebngaa_dmr çok belli canım inşallah vardır , kan ver en kısa zamanda benim adetime 4 gün var
gamzebngaa_dmr Fatmanur12345 adetimin geçmesini bekliyicem daha 3 gün var tam emin olmak için pazartesi gider kan veririm şimdilik korkuyorum 😂
Masal7778 Fatmanur12345 kuzum erken yapınca benimde öyle çıkmıştı son günlerde yap doğru sonuç için ama negatif çıksa da üzülme geç döllenme olabilir
gamzebngaa_dmr Masal7778 ben bir kaç ay önce düşük yaptım doktor sağlıksız düşebilir dedi o yüzden bu sefer olabildiğince geç gidicem doktora bi keseyi göremediler bi kese bozuk dediler bi bebek yok dediler iyice stres yaptım düştü o yüzden şimdilik doktora falan gitmem
Masal7778 Fatmanur12345 inşallah kuzum bende var ama takip edeceğiz inşallah sizde de vardır isteyen herkese nasip olsun