Alisde M-Urass_Mom avrupa yakasında özel avrasya hastanesi asya hastanesi bilge hastanesi duygu hastanesi safak hastanesi 25 30 bin civari istiyor sandıklarımın hepsi ozel bi sorun isterseniz 🙏
sevvalcik Alisde Asya Hastanesi’ne gidiyorum normal doğum 20.500 sezeryan 25.500 dediler eğer gece dogum olursa kendi doktorunu istersen 3500 tlde ona istiyorlar
ayse2205 Alisde ayy ben şafakta 2 sene önce 10 bine doğurmuştum kızımı. Şimdi 15+4 yine şafakta olucak inşallah biz dogurana kadar bidaha zam gelmez 😀
M-Urass_Mom Alisde Doktordan doktora falan değişiyor o zaman. Örneğin Asya’ya sorduk 45000 demişti zamdan önce 🫠
denizleo09 Beheheh sezaryen olacağım için çok kafama takmıyorum sağlıkla atlatalım yeter :) izmirde yaşamadığımız için gidiş geliş konaklama derken çok pahalıya patlayacaktı bizim için o da çok ahım şahım bi hastane değildi
FAld Aysegul_akdem Benim doktorum Ayşegül İltaç Akkurttu, dışarıdandı doktorum, bu fiyata sezeryan, epidural herşey dahildi, ekstra epidural yine yaptılar ama ek ücret almadılar, ben çok memnun kaldım hastaneden
hejaduran Umutmirzainci doktorunuz kim ? Memnunmusunuz birde normal mi yoksa sezaryen mi ? 😊 çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim
Umutmirzainci hejaduran merhaba irfan Külahçıoğlu Sezeryan olacak Memnunum seviyorum aşırı detaylı bakıyor soracağınız ne varsa kendisi söylüyor baştan 🤭