Beyazmelekkk Zelihapekr plansız gebelik oldu şuanda nasıl bir şey yaptırabiliriz peki var mı hamile kaldıktan sonra yapılan?
Zelihapekr Beyazmelekkk sigorta şirketlerine sorabilirsiniz. O konuda bilgim yok. Bi de hastanelerin kendi paketleri var bir tık daha pahalı oluyo ama onlardan alabilirsiniz.
nur-can621 Aysenurtkn doktorum çok iyiydi ilgili sabırla anlatıyor güler yüzlü öneriyorum ama yoğun biraz
nur-can621 Aysenurtkn Hatice hanıma gidenler memnun değildi çevremde ben bir defa gitmiştim konuşmuyordu bebeği de çok az gösterdi
Eluskonunannesi perihankrkya inşallah sağlıkla alırsın kucağına 😊 benimde Kasım ayında olacak inşallah şimdilik devlete gidiyorum özelde doğumu düşünebilirim o yüzden sordum
Emos42 Begleyna hangi hastane hangi doktor acaba ben medova Hastanesi’nde düşünüyordum şuan nakit ödeme 40 bin kartla olursa 44 bin dediler daha 24 haftalık hamileyim ben doğurana kadar 50 60 bin olur diye düşünüyoruz
Begleyna Emos42 ayyy bende medova hastanesinde sormuştum seçil kahveci elsürer’e gidiyorum doğumda orda düşünüyorum . Bu fiyat doğum paketi için mi geçerli yinemi artmış 😳