Mervealya1992 M-Urass_Mom yoo bisürü var siz ünlü lükslere bakarsanız :) medicallere memorıallere bisürü hastane var esenlerde bagcılard gopta
sevvalcik M-Urass_Mom asya hastanesi bana 20.500 normal dedi sezeryan 25.500 dedi hangi doktor istedi sizden o fiyati
Emrhn Beheheh benim doktorum da dışarıdan geldi birazda ondan oldu canım hastane 18 bin aldı ben normal doğum yaptım 5 bin de epidural yaptırdım ona ödedik kalanı doktorun aldığı ücretti
Smyee1 elif475475 medipole gidiyorum gayet memnunum. Normal 22 bin sezeryan 33 bin. Ama gerçekten düzgün temiz hastane. Yenidoğan yogun bakımı da var. Buna dikkat edilmesi gerekiyor. Önemli bir kriter
Smyee1 derler-anne medipole gidiyorum gayet memnunum. Normal 22 bin sezeryan 33 bin. Ama gerçekten düzgün temiz hastane. Yenidoğan yogun bakımı da var. Buna dikkat edilmesi gerekiyor. Önemli bir kriter
nur53___ Merve32- kız erken aldılar benı dedim dayanamıyorum ben açlıga susuzlıga 😀 12 gibi işim bitti benim hastanede 9bucuk gibi kan verdim açlık arıycaz dedi hala arıycak 😀
Merve32- nur53___ açlık sonucuna göre şeker yüklemesi yapmadıysa yapmayacaktır zaten ancak ararlar beni de öyle aradılar geç 😂
Sumeyye_0 nur-can621 merhaba bende vandayım acaba hangi doktor hastane hayat hastanesi 17 bin normal doğum için dedi memnun kaldınız mı ?
nur-can621 Sumeyye_0 merhaba hayat hastanesi Feyza hanıma gidiyordum çok memnundum biraz yoğunluk vardı ama ilgiliydi ben 21 bin verdim normalde 17 sigorta farklı bizde ondan dolayı