2pembikeller1 Umutmirzainci benimki Dünyapark hastanesi Berrin balsak geçen sene doğum yaptım 11 di şimdi ne kadar olmuşlar merak ediyorum şimdi 12 haftalığım
FAld Aysegul_akdem Benim doktorum Ayşegül İltaç Akkurttu, dışarıdandı doktorum, bu fiyata sezeryan, epidural herşey dahildi, ekstra epidural yine yaptılar ama ek ücret almadılar, ben çok memnun kaldım hastaneden
AybarssMom___ Beheheh ben hamile kaldığımdan beri aynı Çarşamba ya da haftaya cuma doğumum var değişmeyecekmiş
hepoyleolurzaten__ Snmzays İstanbul Büyükçekmece de Muhammed beye gidiyorum orası doğa ile anlaşmalı indirimli yaptırıyor
happyprincess_06 nur-can621 bizde gitmiştik oraya herhangi bir kurumla anlaşmamız yok diye herhangi bir indirim uygulamadi. Hangi sektör sizinki acaba?
nur-can621 happyprincess_06 eşim bankacı. İndirim değil sizden biraz daha fazla veriyoruz banka para iadesi yapıyor daha sonra az kesinti ile kurum anlaşması olduğu için özel hastanede ücret ödemiyoruz sadece doğum için verdik onun iadesini aldık
iLKanne34 @"Alisde @"Alisde asya normal doğum ebru çoşkun yaparsa 22 sezeryan 28 hastanenin kendi doktoru 15.500 normal sezeryan 22.500 demişkerdi 1 ay önce ekimde doğum olucak inşallah fiyatlar değişebilirmiş o güne kadar
kuzeymom__ Aysnrr16_ Esentepe new 30 bin Jimer 35-40 Pembemavi 50 sorduklarım bunlar Doruk ve Esentepe en uygun fiyatlı gibi. Esentepe’de kuzenim doğum yaptı 25 bindi 1 temmuzda 30 oldu ama çok memnun kaldılar bende gitmiştim güzel ilgiliydiler jimerle esentepe arasında kararsızım umarım zam gelmez artık
kuzeymom__ fncrv Esentepe doğum fiyatını kim söylediyse yanlış bilgi vermiş sizee 😳 Daha 27 hazıranda kuzenim doğum yaptı 25 bin tl ödedik. bende geçen hafta sordum doktorla anlaştık 30 bin tl şimdilik nasıl 60 bin derler
fncrv kuzeymom__ hangi doktor acaba bende oraya gidiyorum da neşe kara diye bi doktor sizinki hangisi
kuzeymom__ fncrv aa tamam ben yanlış anladım o zaman korktum bir an 😂 Benim doktorum pembemaviyle anlaşmalı o da 50 demişti en son her ay zam :(