Qwert2211 Papatyacicegi bat 24 Temmuz dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif . Döner mi bilmiyorum
minnak06 Bat 27 temmuz, çok erken olduğu için test yapmadım. Belirtim de yok hafif halsizlik ve uyku hali dışında. Sanırım gecikme bekleyeceğim böyle belirtisiz devam edersem.
Papatyacicegi minnak06 her ne kadar belirtili ararsan o kadar belirti bulursun canısı fasülye tanesi kadar nasıl belirti verebilir 3-4 haftalık olmadan 😂❤️ bendede belirti yok takmıyorum sonuçta ihtimal var değerlendirdik
minnak06 Papatyacicegi evet ilk gebeliğimde de adetim birkaç gün gecikince test yaparak belirtisiz öğrenmiştim ama forumda başlıkları okuyunca 10 gün önceden belirtisi olması gerekiyormuş gibi hissediyor insan 😁
Zarifokur minnak06 al bende de o kadar akıntım falan da yok 😂ilk hamileliği akıntım galiba gün geçince başladı ay valla beş sene oldu unuttum 😒
Zarifokur Qwert2211 benim de 25 bat dün yaptım negatif ama normal test erken gebelik testi değil . Çatlamadan 6 gün sonra çıkmaz dimi 🤭
Zarifokur Qwert2211 bence anca zaten belki hasta olsak bu kadar üzülmeyiz kısmet deriz . Bu testler daha çok geriyor insanı
Zarifokur Qwert2211 aynı bende öyleyim sabretmemiz gerekiyor. İşte ben günümü geçince yapacağım anca belli olur
Qwert2211 Zarifokur evet negatifi görünce anında regl olmak istiyorum . Belirsizlik içinde kalınca hep araştırmalar yapıyorum ümitleniyorum yine hüsran sonu