İlk doğumum öyle zor öyle zordu ki bu hamilelikte yattım kalktım Allah a yalvardım herkesten dua istedim ne duydum ise yapmaya karar verdim 7 uyurların isimlerinden bileklik Bile yaptım kendime doğumda koluma takarım kolaylık sağlar rabbim diye duanın gücüne inanıyorum kızlar gelelim doğumuma 40+0 da sabah namazından sonra agrı girmeye başladı sonra isale çevirdi derken nişan geldi artık kesindi bebek bugun gelecek dedim içimden sancılarını sıklığını takip ettim bu sefer tüm sancıyı evde cekmeye kararlıydım ilk doğumda yaptığım hatayı yapmacaktım sancılar arttıkça duş a girdim cıktık nefes alıp verip karşıladım bitecek herşey geçecek diye hep motivasyon sagladım eşim güldürmeye çalıştı oğlum 5 yaşında o acı cektiğimi anlayıp kafayı bana takmasın diye cok belli etmemeye devam ettik derken saat 10 da artık durulmaz agrı ve sıklık vardı 50 saniye boyunca gelen ağrılar ile hasta yolunu tuttuk abese suresi ve meryem suresi kağıt elimde okuya okuya vardım acilden giriş ve rabbime şükür ki 8 cm açıklık direk tekerlekli sandalye ile doğum odasına gittim eşime telefonnaçtım ben doğuma giriyorumndedim kapıdan çantam telefon yanımda doğum odasına girdim ebe hızlı oluyoruz dedi ben çantamı çatalın üstüne koydum üstüme hastane kıyafeti giyemeye zaman bile yoktu direk serumlar aletler vs derken ıkın dediler kaç kere ıkındım bilmiyorum ama rabbimin yardımı olmasa yapamazdım ve bebek geldi ben bebeği ıkınırken tepemde telefonum çalıyordu sanırım doğumhaneye ilk telefon ile giren hastayım bebek çok zorlandı bende boynuna 2 kere kordon dolanmış içerde ilk kakasını yemiş doğar doğmaz vermediler midesini yıkamaya götürdüler kızımı yarım saat sonra geldi benden sonra odaya şimdi daha iyi rabbim tüm annelerin ve anne adaylarının yardımcısı olsun ikinci kez anne olmak isteyenler ilk kadar zor değil ama hiç bir doğum masallarda yada instagramda milletin doğurdugu gibi kolayda değil Buda benim kızımla hikayem.. selamla dua ile 🌸💕