Hanus Kızlar bu iki markadan hangisini tavsiye ediyorsunuz bebek arabası olarak ? Rica etsem bakar mısınız bilgilerinizr ihtiyacım var. Fiyat olarak ikisi de aynı fakat özellik konusunda bilemedim.
Zeynepmeyra Hanus canım babymee nasıl bilmiyorum ama benetoyu inceleme imkanım oldu beğenmedim ürün kalitesi iyi değil. Ne kadarlık bişey düşünüyorsun?
Efsanem Hanus canim bende baktim beyendim benetoyu yakindan da inceleme sansim oldu urunu tavsiye edenlerde oldu uygun da fiyati var puseti bir kac ay kullnicaksin yani sonucta yatak degilki uzun omurlu olsun yani cocuk 3.4 yasina kadar anca biner benim abi cocuklari yurumeye baslayandan binmedi kaldi araba ikinci el olarak satdi bende ondan alacam
hayathayal benetoyu ben begenmedim.sag sola donusu cok.hantal donmuyor.resmen. test surusu yapin mağazalarda icinize sineni alin
Gokkusagivemucize Dün Instagram'da reklam olarak karşıma çıktı beneto. Çok güzel duruyordu eşim al dedi hatta. Bakır rengi gibi bir şey. Bir iki yorum baktım ama memnun değil alanlar. 683 TL mi neydi hatta.
Ademinee Yoo ben aldım beneto hem bebek arabası hem park yatak hiçbir sorunu yok gayet güzel sürülüyor ben çok memnunum
Hanus Zeynepmeyra Canım civil’de Johnson travel sistem bebek arabası var ona bakabilir misin rica etsem nasıl sence
Zeynepmeyra Hanus canım biz alırken ona da baktık civilde çalışan personel Johnson ürünleri için çok şikayet aldığını sürekli garantiye gönderildiğini müşterilerin memnun olmadığını söyledi biz de vazgeçtik ondan yoksa modeli çok hoştu benetodan daha sağlam ama çok kullanışlı olmuyormuş. Biz eşimle uzuun uzun bi araştırmanın sonunda yine ilk baktığımız arabaya joieye döndük onu aldık
Zeynepmeyra Hanus özellikle travel sistem düşünüyorsanız joie, Kraft ve casual öneriliyor. Casual ve Kraft ürünleri fiyat olarak daha yüksek joie onlara nazaran daha uygun. Joie litetrax4 aldık biz, tavsiye ederim 👍
Zeynepmeyra Hanus şu an ebebekte 1600 fiyati ama şubatta güzel indirimleri oluyor 1200e kadar iniyor. Pusetini çıkarırsanız sadece araba daha uyguna geliyor. Ama travelleri hem sağlam hem uyguna bulmak çok zor 1000den aşağı zor biraz. Travel dışında da joienin güzel arabaları var kaliteli olup daha uygun fiyata olan