Kuzubal Mavisevgim oğlumun ismi yiğit Alp isim önerisi verim Yiğit Alp Yiğit Ali Poyraz ege Ömer halis Ömer Arslan Ömer Asaf Yusuf Eymen Miraç
Flanoz Aslan isminin bolluğu nerden geliyor acaba? Bir dizi karakteri vs miydi? Kimi görsem oğlunun adı aslan
Yagmurrnurr Mavisevgim ahlas koyacağız biz anlamı halis saf temiz ihlas sahibi demek kuranda sad suresinde geçiyor
gdaslik Mavisevgim ben oğlan olursa zeyd ya da selim istiyordum. Selim de eşimin adı 😃 modası geçmeyen bir isim düşünebilirsiniz
Dlkkoge Mavisevgim benim oğlumun adı Han aslında duhan da hoşuma gidiyordu kuranda geçen bir sure adıymış şuanda hamileyim henüz cinsiyet belli değil ama erkek olursa Kaan koyucam sanırım ☺️ eski hükümdar isimlerinden gidiyoruz
Ogrtmenanne Bende çok kararsızım çok iki isim arasında kaldık Çağan Deniz veya barlas sizce hangisi güzel 🥰
Glsndvrn Damlademirr arven ile karıştırılabilir bide ben a harfi ile bir isimde kullanmaktan yanayım yani farklı olsun isimler☺️aren de farklı güzelmiş
Ozlemmmmm Mavisevgim Melih ısıtıyorum bende anlamı tatlı sevimli demek ve cok nadir kullanılan kulaga hoş gelen Bi isim bence