Ummumuhammed Herkes kilo almaktan yakınır ben vermekten kızlar hamileliğinin ilk dönemindeyim çok kilo verdim benim gibi olanlar varmıı Nasıl kilo alcaz hicbirsey yiyemiyormm
Kadersaahin Ummumuhammed 5 buçuk 6 ay kusma yaşadığım için çok verdim 70le hamile kaldım 74üm ve 34+5 olduk ilk başlarda çok ürküttü bu durum beni bebeğim beslenemiyo vs diye ama çok şükür beslenmiş şuan da da gayet iyi bende gayet iyiyim çatlak vs olmadı kilo almadığım için yavaş yavaş çatlayacak ama belli izleri en azından çok fazla olmayacak son ayım ve sıcaklarda çok zorlanıyorum eğer başta vermemiş olsaydım ne yapardım bilmiyorum valla iyi ki vermişim
Sedaaaamm Ben ilk 4 ay mide bulantısından hiçbir şey yiyememiştim. Ama ondan sonra iştahım açıldı şimdi 36+4 deyiz 15 kilo aldım 😀😏
Ellove Ilk zamanlar icin normal canim boşver alma zaten sonrasinda oyle bir aliyorsun ki. Hem ilerleyen zamanlarda istesende durduramiyorsunuz kendinizi o yuzden ne kadar zayif olursaniz o kadar yersiniz😁
Ellove Ummumuhammed ya aşkım ben 38kiloyla hamile kaldım ve gercekten hicbirsey yiyemiyodum sonra toplam kaç kilo aldim biliyor musun 27 kilo jrjdjdjkdk o yüzden rahat ol sen bol bol dinlen❤️
Ummumuhammed Ellove yaaa gerçekten mii 😂 tam anlamıyla böyle bişey istiyorum işte Allah’ım aminnnn 😂💖
Ummumuhammed Kadersaahin bende bebek beslenemez diye endiselenmistim herhalde sonra alacağım inşallah herkes öyle diyor
Cckesra Bebek aldıktan sonra hiç önemli değil sonraki aylarda alırsın mutlaka ☺️ben 36+3 üm şu anda sadece 3,5 kilo aldım misal ama bebiş sağlıklı kilosu yerinde önemli olanda o
Kadersaahin Ummumuhammed biran da alınıyor hiç merak etme strese sokma kendini de bebeğini de akışında çok güzel herşey ❤