Aybukedemirkale Melove ben baştan beri ozele gidiyorum her yerini detayına kadar anlatiyo kocanla gidebiliyorsun goruntulerini veriyo ama devlet kalp atışı bile dinlemiyo bı iki kere gittim o kalbin atışını görüp geciyo dinlemiyo bile bilgi vermiyo
Enfal_06 Melove ben videoya aldım hatta telefonum çantamdaydi uzandım kalp atışı için doktora çekiceğimi söyleyince çantamı getirdi sağolsun çektim ultrasyon görüntüsüne de verdi kalp atışıni
Melove Aybukedemirkale evet devlet öyleymiş bende özele gidiyorum da daha o aşamaya gelmedim merak ettim
Tlyysf Aybukedemirkale ben 2 gebeliğimde de devlete gidiyorum hareketini kalp atış sesini videoya bile çekmeme izin verdi ki bu eli ayağı şurada ense kalınlığı birçok şey hakkında bilgi bile vererek ultrasonda bakarken anlatıyor
Aybukedemirkale Melove benim doktorum ağzını gözünü kaburgalarına ayak parmaklarina kadar anlatip gösteriyor
Aybukedemirkale Tlyysf demekki doktordan doktora degisiyo bende gittiğimde hiç bir şekilde yapmadı bunlari aksine özelde herseyini görüp öğrendim
Tlyysf Melove evet gebe hariç kimseyi almıyorlar ben kendim o ultrasonda bakarken ben çektim izin aldım
Ebruyi Melove ben özele gidiyorum ekranda hareket edıyordu video cekmemıze ızın vermedi docent doktor suistimal ediliyormuş bizde anlamadık