Rvyd Ozha9179 ben esmer olduğum için çok kıllıyım afedersiniz ben çok utanıyorum siz nasıl gidiyorsunuz ya 🤦🏻♀️ Buna bi çözüm getirmem gerek daha 12 haftalığım ama ileride ne yapacağım bilmiyorum kendimden çok utanıyorum 😔
NazliBlt Sinem21 keşke söyleseniz valla ben kayakyolunda oturuyorum burada ki tüm kuaförlere sordum yok buharanın yanında ki palandöken güzellik salonunada sordum orda da yapmıyorlar . 🤷🏻♀️
Irmakelizim06 Mucizembenim valla ben o kadar acı çekiyorum kasıyorumki ağdada ama hiç vazgeçmedim ağdadan göbeğime bile yaptırdım 37. Haftada dahil canım jiletten geçerken acıyo ama küçük bölge zaten bide ufak ufak yapıştırıyolar o kadar şapmıyo yada önce bacaklarını aldır acısını azaltıyo bi nebze😊
Minnoskaan Ben hep jilet yaptığım için şimdi acır diye çok korkuyorum bana cesaret verin böyle jiletle de olmuyor nasıl gidip ağda yaptıracam 🙁
Ozha9179 Sencer60 kuaf marka konserve sir ağda diye geciyor canim. Bide konserve isitici makinem var çok rahat işimi görüyor
Ozha9179 SevgibiR ağda markam kuaf konser ve sir ağda. Konserve isitici makinem var onun marka kısmı silinmis yıllardır kullanirim internette var çeşitleri canim
Sofita Mucizembenim ben de senin gibi jilet kullandim bir sure sonra dedim bunu bir sekilde kirmak lazim, doguma giderken jiletle ugrasamam diye valla tertemiz oluyor 10 15 dk suruyor zsten kuaforde. Bebege birsey olmaz canim ben 28. Haftada yaptirdim yeni
Sofita Mucizembenim gobekteki tuyler dogum sonrasi dokuluyormus bence aldirmayin. Bugun dogym yapan bir arkadasima gitti o da soyledi dokuluyor diye.