Filizrua Selam hanımlar biz 32 haftalık olduk ilk hamileliğim çatı muayenisini kaçıncı haftada yapıyorlar acaba? Siz kaçıncı haftada yaptırdınız?
Tuceeee Filizrua isteğim o yönde, çatı muayenesinde vücudum normal doğuma uygun olup olmadığını söyleyecek sanırım
seddackr Filizrua Benim de 31. haftada yan yatıyordu öncesinde de başı yukarda ayaklar aşağıdaydı sonradan döndü. Döner mutlaka
Mkbselisa Filizrua ilk doğumumda 35 ve 38 de baktı şimdi 38+5 de gittiğimde bakacak açıklık varsa bi uyarı verelim dedi galiba sancım olması için bir şey yapacak
Berivan_sr Filizrua benim ebede neden 27. Haftada Altan bakalım istiyorsan dedi Allah’tan kabul etmemişim 🤔
momofmychildren Mervecvk94 hiç zor olmadı ben çok panikliyodum ama korktuğum gibi olmadı önce vajinal ultrasonla baktı sonra parmağıyla parmağıyla baktığında ilk ilişkiye girdiğin an gibi sızlama oluyor dedim acıdı felan doktor da sancı anında bunu hissetmezsin korkma dedi 😂
tugcemom_ 37.haftadaydım bebeğin gelişimi önde diye bakmak istedi doktorum ama normalde 38de yapıyormuş. İyi ki erken bakmış doğum şekline önden karar vermiş olduk