Cansu__1997 Dayanamıyorum. Dr gittim kaç kez başka sorunlar çıktı el ayak şişmesi kaşıntı özel test istedi keremde yazmadı aklıma gelmedi yanma kusma için ilaç istiyim unutuyorum çok soda içiyorum. Fayda etmiyor için dışıma cikiyo bişey kullanan varmı
Nillssunal Cansu__1997 kaşıntı son zamanlarda olduğunu duymuştum ama nedenini bilmiyorum. Mide yanması için rennie duo çok rahatlatıyor. Belki şiddetli mide yanması bulantıya çeviriyordur. Benimde bu son zamanlar iyice ödem yapmaya başladı hele bir iki iş yapıp gezeyim hemen şişiyor ayaklarım falan ona da dinlenip bir iki bacaklarıma sertçe vuruyorum kan dolaşımı hızlansın diye rahatlatıyor. Artık son zamanlar sabredicez mecbur
Ellove Tansiyonunuz nasil acaba ona bakiyor musunuz. Elleriniz ve ayaklarinizin cok sismesine ne dedi doktorunuz ve ne kadar zamandir var
Kubraa4747 Mide yanmasından bende mahfolmuştum taa kii nexium mide koruyucu hapı kullanana kadar sabah aç karnına içiyosun mükemmel bir ilaç 3 gün rahat tutuyor beni 3 günde bir tane içiyorum ben